دشمنی رسانه وهابی با حکومت‌های شیعی +فیلم

(بسم الله الرحمن الرحیم)
اهدافی که رسانه های وهابی به دنبال دستیابی به آن هستند، فراتر از یک اعتقاد مذهبی می باشد. بلکه می توان اقدامات آنان را بیشتر سیاسی دانست.

 

به همین منظور به مبارزه با ایران و همه حکومت های شیعی در جهان می پردازند و با سیاه نمایی از شیوه حکومتداری و سیاسیت های پیش‌برنده این حکومت ها، به خیال خود در حال مبارزه با شکل گیری قرائت صحیح از اسلام می باشند.

 

حکومت صفویه به گواه تاریخ و ایران‌نویسان، از دوران هایی است که موفقیت های بیشماری را برای ایران به ارمغان آورده و می توان آن را دوره یکپارچگی ایران پس از قرنها اختلاف و کشکمش‌ داخلی ایران دانست. در این دوره شخصیت های برجسته ای به جهان معرفی شد که تا نظیر آنها در تاریخ کمتر دیده می شود.

 

با این وجود، وهابیت که توان دیدن این پیروزی ها را ندارد، همواره به تخریب آن دوره می پردازد و با نادیده گرفتن شواهد تاریخی، تلاش دارد این برهه از زمان را، دوره رکود علم و فرهنگ ایران‌زمین معرفی کند.

 



دانلود فیلم

 

 

جالب اینکه این شبکه ها هرگز به جنایاتی که حکومت آل سعود در حق شهروندانش مرتکب می شود اشاره نمی کنند و از عقب‌ماندگی علمی و فرهنگی و سیاسی که قرنها بر کشورهای حاشیه خلیج فارس سایه افکنده چشم پوشی می کنند.

 

 

 

برای آشنایی با خدمات صفویان به ایران توجه شما را به این مقاله از ویکی‌پدیا جلب می کنیم:

 

سلسله صفویان

صفویان دودمانی ایرانی و شیعه بودند که در سال‌های ۸۸۰ تا ۱۱۰۱ هجری خورشیدی (برابر ۱۱۳۵–۹۰۷ قمری و ۱۷۲۲–۱۵۰۱ میلادی) بر ایران فرمانروایی کردند. بنیانگذار دودمان پادشاهی صفوی، شاه اسماعیل یکم است که در سال ۸۸۰ خورشیدی در تبریز تاجگذاری کرد و آخرین پادشاه صفوی، شاه سلطان حسین است که در سال ۱۱۰۱ خورشیدی از افغان‌ها شکست خورد و سلسلهٔ صفویان برافتاد.

 

دوره صفویه از مهم‌ترین دوران تاریخی ایران به شمار می‌آید، چرا که با گذشت نهصد سال پس از نابودی شاهنشاهی ساسانیان؛ یک فرمانروایی پادشاهی متمرکز ایرانی توانست بر سراسر ایران آن روزگار فرمانروایی نماید. بعد از اسلام، چندین پادشاهی ایرانی مانند صفاریان، سامانیان، طاهریان، زیاریان، آل بویه و سربداران روی کار آمدند، لیکن هیچ‌کدام نتوانستند تمام ایران را زیر پوشش خود قرار دهند و میان مردم ایران یکپارچگی پدیدآورند. این دوره یکی از سه مرحله دوران طلایی اسلام و دوره اوج تمدن اسلامی است.

 

صفویان، آیین شیعه را دین رسمی ایران قرار دادند و آن را به عنوان عامل همبستگی ملّی ایرانیان برگزیدند. شیوه فرمانروایی صفوی تمرکزگرا و نیروی مطلقه (در دست شاه) بود. پس از ساختن پادشاهی صفویه، ایران اهمیتی بیشتر پیدا کرده و از ثبات و یکپارچگی برخوردار گردیده و در زمینهٔ جهانی نام‌آور شد. در این دوره روابط ایران و کشورهای اروپایی به دلیل دشمنی امپراتوری عثمانی با صفویان و نیز جریان‌های بازرگانی، (به ویژه داد و ستد ابریشم از ایران) گسترش فراوانی یافت. در دوره صفوی (به ویژه نیمه نخست آن)، جنگ‌های بسیاری میان ایران با امپراتوری عثمانی در غرب و با ازبکها در شرق کشور رخ داد که علت این جنگ‌ها جریان‌های زمینی و دینی بود.

 

ایران در دوره صفوی در زمینه مسائل نظامی، فقه شیعه، و هنر (معماری، خوشنویسی، و نقاشی) پیشرفت شایانی نمود. از سرداران جنگی نامدار این دوره می‌توان قرچقای خان، الله‌وردی خان گرجی، و امام قلی خان را نام برد که هر سه از سرداران شاه عباس بزرگ بودند. از فقیهان و دانشمندان نامی در این دوره حسین خوانساری، میرداماد، فیض کاشانی، شیخ بهایی، ملاصدرا، و علامه مجلسی نام‌ور هستند. هنرمندان نامدار این دوره نیز رضا عباسی، علیرضا عباسی، میرعماد، و آقامیرک هستند.از شاعران بزرگ و نامدار این دوره می‌توان به وحشی بافقی، صائب تبریزی، محتشم کاشانی و میر رضی آرتیمانی اشاره کرد.

 

صفویان همواره بزرگترین سد در برابر ترکان عثمانی بودند و اندیشهٔ بازپس‌گیری مرزهای هخامنشیان و اشکانیان و ساسانیان را داشتند. صفویان در جنگ‌های خود با عثمانی‌ها همواره با نام ایران می‌جنگیدند. ترکان عثمانی تا پیش از بیرون رانده شدنشان به دست شاه عباس بزرگ، آذربایجان و قفقاز را به اشغال درآورده و از مردمان این سامان کشتار فراوانی کردند. صفویان فرهنگ، هنر، موسیقی، معماری ایرانی و ادبیات پارسی را گسترش می‌دادند و سرانجام شاه عباس پایتخت خود را به اصفهان جابجا کرد.


- لینک کوتاه این مطلب

» جام
تاریخ انتشار:28 خرداد 1395 - 1:23

نظر شما...
ورود به نسخه موبایل سایت عــــهــــد