گزارش جلسه دوم سخنرانی استاد رائفی پور با موضوع "شاخ شیطان" +تصاویر

(بسم الله الرحمن الرحیم)
در ابتدای جلسه دوم نقد وهابیت، استاد رائفی پور به بررسی نظرات و دیدگاه‌های بزرگان و فقهای شیعی و سنی پرداختند. نتایج پژوهش‌ها و تجارب بزرگانی مانند شیخ محمد علی قمی، شهید مطهری، آیت الله بروجردی، مولوی عبد الحمید، آیت الله مکارم شیرازی، آیت الله قزوینی، شیخ محمد آشور، حاکم نیشابوری و آیت الله فاضل لنکرانی در رابطه با وحدت به تفصیل بیان گردیدند. بنا بر نظر این بزرگان از بین بردن سوء تفاهم‌ها گفت و گو در محیطی آرام، منطقی ، علمی، عقلانی و محترمانه راه رسیدن به اتحاد جامعه اسلامی است.


در ادامه، سیر وجودی فرقه وهابیت از ابتدا تا زمان محمد بن عبد الوهاب مورد بررسی قرار گرفت. ریشه این جریان از صدر اسلام وجود داشت؛ جریانی پنهان که با کمک عوامل خارجی و محیطی به مرور خودش را نشان داد.
دشمنی وهابیت نه تنها با ائمه اطهار و صحابه است بلکه آنها با خود رسول الله و جایگاه و منزلت ایشان نیز مشکل دارند و با سوءاستفاده از نام توحید همه چیز را شرک می‌دانند و زیر سوال می‌برند.


از اولین کسانی که دشمنی اش را با رسول خدا، اصحاب و خاندان ایشان ابراز کرد ابوسفیان و فرزندش معاویه بودند و به دنبال آنها مروان بن حکم، حجاج بن یوسف، ابن حدید، ابن بطه، ابن تیمیه و بالاخره محمدبن عبدالوهاب این راه را ادامه دادند. لازم به ذکر است که پیرامون ابن تیمیه (با توجه به اینکه نظریه پرداز وهابیت است) و عبدالوهاب به طور ویژه مباحثی عنوان شدند.


ابن تیمیه کسی بود که در واقع، نظریات یهود را به اصطلاح اسلامیزه کرد. او همزمان با حکومت مغول‌ها و دوره طلایی اسلام در آندلس و تولد فرقه‌های باطلی که به تدریج به اسلام وارد شدند نظریات خود را همراه با مذمت و سرکوب رسول الله و گارد گرفتن مقابل شیعه اظهار کرد. در رد این شخص و اظهاراتش کتب بسیاری از سوی بزرگان سنی نگاشته شده است.
علاوه بر این زندگینامه، سرگذشت و اعمال عبدالوهاب مورد بررسی قرار گرفت و مشخص شد که در حقیقت وی بنیانگذار وهابیت نیست بلکه حرفها و عقاید گذشته را دوباره زنده کرد و هم اکنون نیز مریدان و رهروان او با ایجاد تحریف در اسلام و توهین به مقدسات شیعه و سنی و همچنین ایجاد شیعه هراسی در جوامع،که البته بخش زیادی از این مظلوم نمایی‌ها و ایجاد ترس و واهمه شانتاژ می‌باشد به حیات ننگین این فرقه کمک می‌کنند.
ناگفته نماند که استاد رائفی پور شبهات و تحریفات وارده به اسلام و بالاخص تشیع را با اسناد و منابع مورد تأیید شیعه و سنی مورد استدلال منطقی قرار دادند.


استاد رائفی پور در بخشی از سخنرانی به بیان برخی از احادیث پیامبر مکرم اسلام درباره ظهور وهابیتاشاره کردند:" ذکر النبی صلی الله علیه و سلم : اللهم بارک لنا فی شامنا، اللهم بارک لنا فی یمننا. قالوا: و فی نجدنا. قال اللهم بارک لنا فی شامنا، اللهم بارک لنا فی یمننا. قالوا یا رسول الله و فی نجدنا؟ فاظنه قال فی الثالثه: هناک الزلازل و الفتن، و بها یطلع قرن الشیطان/ صحیح البخارى - کتاب الفتن - باب قَوْلِ النَّبِیِّ (ص) الْفِتْنَةُ مِنْ قِبَلِ الْمَشْرِقِ - ح 6681
روزی پیامبر گرامی اسلام (صلی الله علیه وسلم) فرمود: خدایا منطقه شام و یمن را بر ما مبارک گردان! صحابه گفتند: منطقه نجد را چطور؟(نجد در اطراف ریاض و محل ظهور فرقه وهابیت است.) حضرت سخن قبل خود را تکرار فرمود و صحابه از نجد پرسیدند، حضرت در مرحله سوم فرمود: در نجد زلزله‌ها (شاید اشاره به تزلزل عقاید مردم باشد) و فتنه‌ها به وقوع خواهد پیوست و شاخ شیطان از آنجا طلوع خواهد کرد.
یخرج ناس من قبل المشرق و یقرءون القرآن لایجاوز تراقیهم، یمرقون من الدین کما یمرق السهم من الرمیه ، لایعودون فیه حتی یعود السهم الی فوقه . قیل ما سیماهم . قال سیماهم التحلیق.او قال التسبید./ صحیح البخاری - کتاب التوحید - باب قراءة الفاجر والمنافق وأصواتهم و... - ح 7123
افرادی از ناحیه مشرق قیام می‌کنند و قرآن تلاوت می‌کنند و حال آنکه قرآن از گلوگاه آنان تجاوز نمی‌کند ( در قلب آنان تاثیر نمی‌گذارد) و از قرآن بهره نمی‌برند، این گروه از دین خارج می‌شوند همان گونه که تیر از کمان خارج می‌شود و دیگر به طرف دین برنمی گردند مانند تیر که به سوی کمان برنمی گردد. از پیامبر اکرم(صلی الله علیه وسلم) پرسیدندکه: این فرقه چه نشانه ای دارند؟ فرمود: چهره این گروه با سرهای تراشیده مشخص می‌شود.
در پایان جلسه نیز به بخش کوچکی از جنایات و فتنه‌های وهابیت اشاره شد.

  • مصاف

- لینک کوتاه این مطلب

تاریخ انتشار:9 اسفند 1392 - 13:15

نظر شما...
    • مهمان رضا

      لینک دانلود کجاست؟
ورود به نسخه موبایل سایت عــــهــــد