گزارش شبکه من و تو از دامن های کوتاه دختران تهرانی

(بسم الله الرحمن الرحیم)


مجری شبکه من و تو از اینکه فروردین سال 1345، دامن های کوتاه، مد روز لباس های ایرانی شده بود ابراز خوشحالی کرد. وی طی گزارشی که خود تهیه کرده بو دبه تاریخچه دامن های کوتاه و اینکه چگونه این مد وارد ایران شده است پرداخت.




اما آنچه مجری من و تو را بیش از همه به وجد آورد، سیاست سرمایه داران و حاکمان غربی برای تغییر ذائقه فرهنگی و باور معنوی جوامع در جهت رسیدن به منافع شخصی شان بود. مجری در قسمتی از این گزارش آورده است که چگونه ذائقه فرهنگی مردم شهر پاریس مقهور سیاست منفعت طلبانه حاکمان سرمایه دارشان شده است: «در سال 1326 ه.ش دامن کوتاه از مزون معروفی در پاریس درآمد. کوتاه در 65سال پیش یعنی همین دامن هایی که کمی از قوزک پا بالاتر بودند. اما این ها در پاریس آن روزها انقلابی به وجود آورد. زنانی که این لباس ها را بر تن داشتند چندان محبوب مردان جامعه پاریس نبودند. در 19 سال تلاش برای عوض کردن اندازه دامن ها هر سال این لباس ها سانتی متری بالاتر رفتند.»
مجری شبکه من و تو شوق و ذوق خود را از ترویج اباحه گری و اشاعه ارزش های مبتذل آن هم در جهت تضعیف ارزش های دینی و ملی ایران اینگونه نشان داد: «سال 1345 دامن هایی به بازار مد لباس آمد که مجله اطلاعات هفتگی از آن به عنوان دامن کوچولو اسم برد! دختران پاریسی شاید اولین زنانی بودند که لباس هایشان به بالای ران پا رسید و دامن کوچولو را به دنیا نشان دادند!»در ادامه این گزارش آمده است که چگونه درحالی که دامن های کوتاه در ایران طرفدار نداشت اما سیاستگذاران فرهنگی پهلوی مانکن های دامن کوتاه پاریسی را در خیابان های تهران رها می کردند تا دامن های کوتاه بین لباس های زنان ایرانی جای خود را باز کند!
ناگفته نماند مجری شبکه من و تو که شبکه اش از حمایت دولت انگلیس و جریان سرمایه داری غربی برخوردار است در این گزارش سعی کرد نشان دهد که چگونه زنان اروپا خودشان را با پیشرفت های مد روز وفق داده اند و درحالی که ایران دهه 50 داشت خود را با پیشرفت های فرهنگی اروپا وفق می داد حادثه ناگوار! انقلاب اسلامی، ایران را از قافله فرهنگی عقب نگه داشت!
گفتنی است از آنجایی که در طول تاریخ،عفت و حیای زن همواره مانع سقوط وی در حد یک کالای جنسی بوده است لذا این مساله برای هوسبازان و شهوت پرستان ناگوار بوده است و پیوسته به دنبال راهی برای شکستن این سد بوده اند و البته همواره راه هایی را برای این منظور پیموده اند. اما با ورود به عصر مدرنیته، سرمایه داران و سردمداران غربی با تاسیس مکاتب گوناگون و با استفاده از ابزارهای مدرن و رسانه های خود، مقاومت تاریخی و فطری زنان را شکستند و به اسم آزادسازی زن وی را به اسارت خواسته های حیوانی خود درآورده و با یک تیر چند نشانه زدند؛ از طرفی زن را به ابزار ارضای شهوت خود تبدیل کردند و از طرف دیگر با به کار گماشتن زنان در کارخانه ها و شرکت های خود، با سوء استفاده از روحیه لطیف و غیرتهاجمی زنان و بنیه ضعیف آنها، ضمن پرداخت حقوقی کمتر از مردان به آنها از شر مقاومت مردان در برابر ستم های خود رها شدند و البته علاوه بر اینها به اهداف سوء بسیار دیگری هم رسیدند اما آنچه به بشریت دادند چیزی نبود جز نابودی کانون گرم خانواده و افسردگی و اضطراب و هزاران بیماری روحی و جسمی دیگر به خصوص برای زنان و کودکان و از همه مهمتر نابودی عصمت و حیا و شرف زنان و غیرت و مردانگی مردان.




  • منبع: جام نیوز

- لینک کوتاه این مطلب

تاریخ انتشار:31 فروردین 1391 - 15:32

نظر شما...
ورود به نسخه موبایل سایت عــــهــــد